Tapbit invitation code

Tapbit (ooit begonnen als Billance) is een nieuwe crypto exchange uit 2021 die binnen korte tijd erg populair geworden is. Dit komt onder andere dat dit platform is bekroond met de MSB fiat currency business licentie van de Amerikaanse federale overheid en de MTL financiële licentie van 10 staten. De exchange gebruikt moderne technologie om orders razendsnel te verwerken met de minimale fouttolerantie. Zo houden ze zich staande als enorme volumes aan transacties op het platform tegelijk optreden. Bovendien wordt er een strikte scheiding gehouden tussen Hold & Cold wallets.

Tapbit ondersteunt momenteel meer dan 130+ crypto handelsparen en crypto derivaten tot 100x leverage. De interface van het Tapbit platform is erg overzichtelijk en de app gebruiksvriendelijk. Het kost je 0,1% om te doen aan Spot Trading. Handelen in leverage kost je 0.02% Maker Fee en 0.06% Taker Fee.

Bij het aanmaken van een account wordt er om een referral code gevraagd. Als jij de invitation code ‘9ANLYdX’ invult, dan krijg je 10% terug op al jouw transactiekosten. Dit is het maximaal haalbare “rebate percentage”. De code: ‘iLmJ9TtI’ geeft slechts 5% terug en de referral code ‘discount’ nog minder!

Tapbit invitation code
Tapbit invitation code
Invite linkTapbit promo
Referral code9ANLYdX
WelkomstbonusLevenslang 10% korting
VoorwaardenGeen
Laatste update: 16 april 2024

Hoe krijg je korting bij de Tapbit exchange?

Levenslang 10% korting bij Tapbit na het volgen van deze 5 stappen:

  1. Ga naar Tapbit.com
  2. Vul je emailadres in
  3. Verifieer je emailadres
  4. Vul de referral code in met 9ANLYdX
  5. Start met traden! 
Scroll naar boven