Tapbit invitation code

Tapbit (ooit begonnen als Billance) is een crypto exchange uit 2021 die binnen korte tijd erg populair geworden is. Dit komt onder andere dat dit platform is bekroond met de MSB fiat currency business licentie van de Amerikaanse federale overheid en de MTL financiële licentie van 10 staten. De exchange gebruikt moderne technologie om orders razendsnel te verwerken met de minimale fouttolerantie. Zo houden ze zich staande als enorme volumes aan transacties op het platform tegelijk optreden. Bovendien wordt er een strikte scheiding gehouden tussen Hot & Cold wallets.

Tapbit ondersteunt momenteel meer dan 130+ crypto handelsparen en crypto derivaten tot 100x leverage. De interface van het Tapbit platform is erg overzichtelijk en de app gebruiksvriendelijk. Het kost je 0,1% om te doen aan Spot Trading. Handelen in leverage kost je 0.02% Maker Fee en 0.06% Taker Fee.

Bij het aanmaken van een account wordt er om een referral code gevraagd. Als jij de invitation code ‘cryptobonus’ invult, dan krijg je een welkomstbonus. 

Hoe groot deze is hangt af van de tijdelijke promoties van Toobit!

Tapbit invitation code 2024
Tapbit invitation code
Invite linkTapbit promo
Referral codecryptobonus
WelkomstbonusVerschilt van tijd tot tijd
VoorwaardenGeen
Laatste update: 25 juli 2024

Hoe krijg je korting bij de Tapbit exchange?

Een welkomstbonus bij Tapbit na het volgen van deze 5 stappen:

  1. Ga naar Tapbit.com
  2. Vul je emailadres in
  3. Verifieer je emailadres
  4. Vul de referral code in met “cryptobonus”
  5. Start met traden! 
Scroll naar boven