Binance verwijzingscode

Binance bestaat pas sinds 2017, maar is nu al wereldwijd de grootste en meest gebruikte cryptocurrency exchange. Dit komt omdat het een goedkope exchange is om populaire coins als Bitcoin, Ethereum te verhandelen, maar ook omdat het vele extra’s biedt. Zo kun je op Binance in stocktokens handelen, staken, NFT’s kopen en verkopen, leningen aanvragen en nog veel meer. Tot slot is de trading fee, 0,1% op je spot transacties, erg goedkoop.

Bij aanmelding bij Binance wordt er om een verwijzingscode gevraagd.

Met onze verwijzingscodeNL04TWMU” krijg je bij elkaar 45% korting op al je transacties bij Binance. 20%  is het kickback percentage en dit is het maximale kickback percentage wat je kunt claimen. De 25% korting die je bovenop de 20% kunt krijgen kun je zelf regelen door jouw transactie kosten met BNB (de munt van Binance) te betalen. Hoe dit precies werkt lees je onderaan deze pagina.

Mystery referral boxes binance
Binance Verwijzingscode 
Referral linkNaar Binance
Referral codeNL04TWMU
WelkomstbonusDe maximale 20% Commissie Kickback
VoorwaardenGeen. De extra 25% kun je zelf regelen in de Binance App door met BNB te handelen
Laatste update: 5 december 2021

Hoe krijg je tot 45% korting met de Binance verwijzingscode?

Krijg 20% kickback korting en een extra 25% fee discount bij Binance na het volgen van deze 6 stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link: https://www.binance.com/nl/register?ref=NL04TWMU of vul de code: NL04TWMU in bij het aanmaken van een account.
  2. Vul je email adres of mobiele nummer in en kies een veilig wachtwoord.
  3. Volg de verdere instructies die Binance je geeft om je account verificatie te voltooien.
  4. Nu heb je je eerste 20% korting binnen.
  5. De andere 25% krijg je door via de app naar je instellingen te gaan en vervolgens bovenaan op “Gebruik BNB voor korting” te klikken. Hiervoor moet je wel je app even op de Pro versie zetten.
  6. Vervolgens schuif je het eerste balkje naar rechts om je 25% korting bij het handelen te ontvangen. Nu heb je in totaal 45% korting op je transacties bij Binance.
Scroll naar top