Binance verwijzingscode

Binance bestaat pas sinds 2017, maar is nu al de grootste en meest gebruikte cryptocurrency exchange ter wereld. Dit komt omdat het een goedkope exchange is om populaire cryptomunten als Bitcoin en Ethereum op te verhandelen, maar ook omdat het vele extra’s biedt. Zo kun je op Binance handelen, staken, NFT’s kopen en verkopen, gemakkelijk trading bots koppelen instellen en nog veel meer. De transactiekosten van 0,1% op je spot transacties zijn dan ook erg goedkoop.

Bij aanmelding bij Binance wordt er om een verwijzingscode of referral ID gevraagd.

Met onze verwijzingscode “NL04TWMU” krijg je bij elkaar 45% korting op al je transacties bij Binance. 20%  is het kickback percentage en dit is het maximale kickback percentage wat je kunt claimen. De 25% korting die je bovenop de 20% kunt krijgen kun je zelf regelen door jouw transactie kosten met BNB (de native token van Binance) te betalen. Hoe dit precies werkt lees je onderaan deze pagina.

Inmiddels in Binance al een tijdje bezig met een DNB registratie, deze wordt in 2023 verwacht. Dit is geen reden om niet nu al een account aan te maken met 20% korting!

Binance referral ID NL
Binance Verwijzingscode
Referral linkNaar Binance
Referral codeNL04TWMU
WelkomstbonusDe maximale 20% Commissie Kickback
VoorwaardenGeen. De extra 25% kun je zelf regelen in de Binance App door met BNB te handelen
Laatste update: 2 juni 2023

Hoe krijg je tot 45% korting met de Binance verwijzingscode?

Krijg 20% kickback korting en een extra 25% fee discount bij Binance na het volgen van deze 6 stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link: https://www.binance.com/nl/register?ref=NL04TWMU of vul de code: NL04TWMU in bij het aanmaken van een account.
  2. Vul je email adres of mobiele nummer in en kies een veilig wachtwoord.
  3. Volg de verdere instructies die Binance je geeft om je account verificatie te voltooien.
  4. Nu heb je je eerste 20% korting binnen.
  5. De andere 25% krijg je door via de app naar je instellingen te gaan en vervolgens bovenaan op “Gebruik BNB voor korting” te klikken. Hiervoor moet je wel je app even op de Pro versie zetten.
  6. Vervolgens schuif je het eerste balkje naar rechts om je 25% korting bij het handelen te ontvangen. Nu heb je in totaal 45% korting op je transacties bij Binance.

FAQ Binance promo

Wat is de Binance verwijzingscode?

De Binance verwijzingscode is: NL04TWMU

Hoeveel is de Binance verwijzingscode waard?

Binance heeft van tijd tot tijd verschillende eenmalige promoties. Deze zijn niet zo interessant als de standaard handelskorting van 20%. Door het invullen van onze code krijg je levenslang 20% korting op al je transacties op Binance.

Kan ik de Binance code achteraf invoeren?

Nee, na het aanmaken van je Binance account kun je niet meer de verwijzingscode invullen. Controleer daarom altijd goed of de code staat ingevuld met "NL04TWMU" als je je voor het eerst aanmeldt bij Binance.

Wat is het verschil tussen Binance affiliate en Binance referral?

Het Binance affiliate programma is alleen beschikbaar voor Binance ambassadeurs of actieve promotors met een website of following. Het Binance referral programma is er voor elke Binance gebruiker. Iedereen kan een referral commissie verdienen door mensen aan te brengen bij Binance.

Sign up Bonus

6979

Top 3 exchanges🏆

30.000

6980
6981
6982
6983

Sign up Bonus

10.000

5005

Sign up Bonus

Scroll naar boven