WEEX referral code

WEEX  is een crypto exchange uit Singapore en is actief sinds 2018. Je kunt hier terecht voor spothandel, futures trading en OTC trading. Het crypto platform is actief sinds 2018 en is vooral actief in de Aziatische markt. Om de veiligheid van gebruikers te beschermen, heeft WEEX een security fund opgezet van 1000 BTC en 10 miljoen USDT.

Weex is opgezet door een aantal grote namen die voorheen werkzaam waren bij Wall Street, Silicon Valley, Citibank, Google en andere financiële topbedrijven. Hieruit kun je opmaken dat er wel wat ervaring aanwezig is in het management team. WEEX bezit financiële MSB-licenties in de VS en Canada en de AUSTRAC-licentie in Australië.

Spottraden doe je momenteel gratis bij WEEX en het traden van derivatives doe je tegen een vergoeding van 0,06% voor takers en 0,02% voor makers. Dit ligt ongeveer rond het gemiddelde in de crypto industrie.

Bij het aanmaken van een account wordt er om een invite code gevraagd. Vul de referral code: “amun” in om te starten met een 30 USDT coupon!

Weex referral code
WEEX referral code
Promo bonus linkWEEX
Codeamun
Welkomstbonus20% korting + tot 75K fee discount
VoorwaardenDeposit & Trade
Laatste update: 16 april 2024

Hoe krijg je een welkomstbonus bij WEEX?

Een account aanmaken bij WEEX in 5 stappen:

  1. Ga naar Weex.com
  2. Bekijk de huidige promotie pagina en ga door om een account aan te maken
  3. Vul je gegevens in
  4. Vul de “Referralcode” in met “amun” (als deze niet al ingevuld staat)
  5. Stort crypto op het account en handel met korting voor een extra bonus!
Weex referral code bonus
Scroll naar boven