Bitvavo affiliate code

Bitvavo is dé populairste crypto exchange van Nederland. Dit komt omdat de transactiekosten erg laag zijn ten opzichte van Nederlandse concurrenten. Het nadeel van Bitvavo is dat er niet zoveel cryptocurrency op staan vergeleken met Binance. Toch staan er toch wel meer dan 180 verschillende cryptomunten op Bitvavo. Bovendien is de Bitvavo crypto app erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor beginners. Je kunt beginnen met een welkomstbonus als je de Bitvavo kortingscode invult bij het registreren van een nieuw account.

Om de welkomstbonus te ontvangen moet je de affiliate code ‘122F653537′ invullen in de Bitvavo app. Deze is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Vervolgens kun je de €1000 aan crypto zonder handelskosten verhandelen. 

Liever via je laptop of computer een account aanmaken? Klik dan op de knop hieronder. De promo wordt automatisch toegepast!

Affiliate code Bitvavo
Bitvavo affiliate code
Referral linkhttps://bitvavo.com/?a=122F653537
Affiliate code122F653537
WelkomstbonusBetaal geen transactiekosten over je eerste €1000 aan crypto
VoorwaardenGeen
Laatste update: 24 maart 2023

Hoe verhandel je de eerste €1000 bij Bitvavo gratis?

Gratis €1000 handelen bij Bitvavo in 4 stappen:

  1. Klik op de referral link: https://bitvavo.com/?a=122F653537 of vul de affiliate code in: 122F653537 in de Bitvavo app
  2. Vul je verdere gegevens in
  3. Laat jezelf verifiëren en wacht de cooldown periode af
  4. Start binnen 7 dagen met handelen en zoals je merkt worden de transactiekosten over je eerste €1000 volledig vergoed.
bitvavo homepage banner

Bitvavo affiliate code achteraf

Helaas is het niet mogelijk om een affiliate code achteraf in te vullen nadat je al een account gemaakt hebt. Let er daarom goed op dat jij de Bitvavo affiliate code invult in de app voordat je jouw aanmeldt en registreert bij de exchange.

In de Bitvavo app op mobiel moet je de code zelf invullen. Op je PC of laptop wordt de code vaak vanzelf toegepast. Let er hierbij op dat je de tekst “Welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten.” ziet bij het aanmelden. Net zoals je ziet in de screenshot bovenaan deze pagina.

Scroll naar boven