Zoomex referral code

Zoomex, opgericht in 2021 en gevestigd in Singapore, is een bijzondere crypto-exchange. Het biedt jou namelijk een gemakkelijke switch button om te switchen tussen de twee Zoomex gedecentraliseerde (DEX) en gecentraliseerde (CEX) handelsplatformen.

Je kunt gemakkelijk met euro’s meer dan 100 verschillende cryptocurrency kopen. Het is een vrij nieuwe exchange en heeft gebruikers vooral uit Korea, Japan, Europa en Zuid-Azië. Ondanks dat het een vrij nieuwe exchange is, staat Zoomex niet bekend om onervarenheid. Het is gecertificeerd met US MSB en Canada MSB licenties en staat onder toezicht van FinCEN en het Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada.

Met een overvloed aan handelstools en een 24/7 meertalige klantenservice is Zoomex op maat gemaakt voor ervaren handelaren. De hoge liquiditeit zorgt voor efficiënte handel met minimale slippage. Een leuk feitje is dat de Zoomex exchange sponsor is van Villarreal CF.

Bij het aanmaken van een account wordt er om een referral code gevraagd. Vul hier ‘ZX901671’ in voor een sign up bonus tot $660!

Zoomex referral code
Zoomex referral code
Referral linkZoomex
Referral codeZX901671
WelkomstbonusKan oplopen tot $660
VoorwaardenBehalen van een bepaald transactievolume
Laatste update: 13 juni 2024

Hoe krijg je een welkomstbonus bij Zoomex?

Krijg een welkomstbonus bij de Zoomex exchange na het volgen van deze stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link of vul de referal code: ‘ZX901671’ of ‘TRADINGBONUS’ in bij de registreer pagina
  2. Verifieer je email adres
  3. Stort USDT en start met handelen. Je ontvangt je eerste $10 nadat je 100K trading volume hebt behaald. $50 bij 500K en nog eens $100 bij 1M trading volume. Als je in totaal 5M hebt  verhandelt ontvang je een extra 500 USDT bonus.
Zoomex sign up bonus

FAQ Zoomex referral program

Wat is de Zoomex referral code?

De Zoomex referral code is: ZX901671. Je kunt hier ook 'TradingBonus' of 'DiscountCode' invullen als je wilt!

Hoeveel is de Zoomex referral code waard?

De standaard referral code is $20 waard. Onze code is tot $660 waard.

Kan ik de Zoomex code achteraf invoeren?

Helaas, na het aanmaken van je zoomex account kun je niet meer de referral code invullen. Controleer daarom altijd goed of de code staat ingevuld met "ZX901671" als je registreert bij Zoomex. Zo kun jij profiteren van een sign up bonus.

Wat is het verschil tussen Zoomex affiliate en Zoomex referral?

Wij zijn aangesloten bij het Zoomex affiliate programma en kunnen jou hierdoor een hogere sign up bonus aanbieden. Deze is alleen beschikbaar voor website owners en influencers. Aan het referral program kan elke Zoomex gebruiker meedoen en daarom zijn de sign up rewards ook lager

Scroll naar boven