YouHodler Promo code

YouHodler is een platform waarop je jouw crypto kunt bewaren en tegelijkertijd rente op kunt verdienen. Bovendien kun je op YouHodler crypto assets lenen. Tot slot vinden wij de Multi Hodl strategie op YouHodler erg interessant. Je kunt dit zien als een soort trading service waarmee je kunt profiteren van volatiliteit. Je kunt hiermee limieten plaatsen waarop jij delen van je assets wilt verkopen / kopen. YouHodler raadt zelf aan om 80% van je crypto te Hodl’en en 20% te zetten op de Multi HODL strategie. Dit komt omdat Multi Hodl risico met zich mee brengt.

De normale “earn” optie is veiliger. Stort je crypto op YouHodler en verdien bijvoorbeeld op stablecoin USDT een rente van wel 12,3%. Dit is hoger dan op Nexo. Bovendien heb je bij YouHodler geen native token die je moet aanschaffen en ‘holden’ om een hoog rente percentage te krijgen op je cryptoassets.  

Het Zwitserse YouHodler bestaat sinds 2018 en heeft meerdere beveiliginsopties toegepast op het platform. Zo worden cryptocurrency geplaatst in een mix van “cold” en “hot wallets”. Daarnaast is YouHodler verzekert tot 150 miljoen euro om bepaalde risico’s te dekken. 

YouHodler crypto
Credits to: YouHodler.com
YouHodler promo code
LinkYouhodler.com
Promo codeIn ontwikkeling, naar verwachting eind 2022 beschikbaar
WelkomstbonusOnbekend
VoorwaardenOnbekend
Laatste update: 24 maart 2023

Hoe meld je je aan bij YouHodler?

Een account aanmaken bij YouHodler doe je in 5 stappen:

  1. Ga naar YouHodler.com
  2. Klik op “Get Started”
  3. Vul hier de gevraagde gegevens in
  4. “I have a promo code” kun je aanvinken om een promo code in te vullen
  5. Momenteel is de promo code in ontwikkeling en komt binnenkort beschikbaar
YouHodler promo code
Scroll naar boven