Tastytrade referral code

Tastytrade (Eerder ‘Tastyworks’) is een handelsplatform waarop je crypto, aandelen, opties en futures kunt traden. Tastylive heeft de dochteronderneming Tastytrade gelanceerd in 2017. De relatief nieuwe online broker is in de afgelopen jaren hard gegroeid. Dit komt onder andere door de lage handelstarieven de trading tools en het educatieve karakter van Tastytrade.

Voordelen van Tastytrade zijn volgens ons de volledig aanpasbare handelservaring en de geavanceerde tools voor optiehandelaren. Dit maakt het platform erg geschikt voor ervaren optie traders en minder voor beginners.

Het aanmelden bij Tastytrade wordt door sommigen wel ervaren als erg complex. Ze willen namelijk wel heel veel informatie van je voordat je jouw aanmelding kunt voltooien en de services van Tastytrade kunt gebruiken.

Bij het aanmaken van een account bij Tastytrade wordt erom een referral code gevraagd. Vul hier ‘SR25YRGQA3’ in om je account registratie te voltooien.

Tastytrade referral code
Tastytrade referral code
Referral linkTastyTrade.com
Referral codeSR25YRGQA3
Laatste update: 16 april 2024

Tastytrade referral code achteraf invullen

Ben je vergeten bij het aanmaken van een Tastytrade account om de referral code in te vullen? Geen paniek je kunt de code ook achteraf invullen:

  1. Ga naar https://start.tastytrade.com/
  2.  Scroll naar beneden tot je “Did someone refer you? Enter their link or code below” tegenkomt
  3. Vul hier de code ‘SR25YRGQA3‘ in!
Tastytrade referral
Scroll naar boven