Okex Invite code

OKEx biedt honderden token & futures handelsparen om cryptobeleggers te helpen om kleinere munten op te pikken. Okex is een van de top crypto exchanges door het handelsvolume, met miljoenen gebruikers in meer dan 200 landen.

Bij de Okex crypto exchange kun je met onze invite code tot $50 verdienen na het aanmaken van een nieuw account. Dit haal je al door $100 te investeren. We leggen je hieronder precies uit hoe je dit doet. Start met het invullen van de invite code met: 8786620

okex invite code
Okex invite code 
Referral linkNaar Okex
Invite code8786620
Welkomstbonus$10 sign up bonus welke je zelf na traden kunt verhogen tot $50
VoorwaardenGeen
Laatste update: 5 december 2021

Hoe verzilver je de Okex invite code en $50 bonus?

Krijg $50 als welkomstbonus na het volgen van deze 6 stappen:

  1. Klik of kopieer de referral link: https://www.okex.com/join/8786620 of vul zelf de invite code: 8786620 in bij de registreer pagina
  2. Verifieer je email adres
  3. Koop je eerste $100 of meer aan crypto en verdien je eerste $10 in Bitcoin
  4. Zet vervolgens nog eens $100 op je wallet om $20 aan USDT te verdienen 
  5. Handel met deze $100 om nog $20 aan USDT te verdienen. 
  6. Nu heb je een totaal aan $50 dollar verdient waarvan $10 uit betaald in Bitcoin (BTC) en $40 in Tether (USDT)
Okex sign up rewards

OKEx Earn

Na het aanmelden bij de OKEx account met de invitation code en het plaatsen van activa in je wallet kun je OKEx Earn gebruiken. Hiermee krijg je rente op je crypto portfolio. Gebruik OKEx Earn (ook wel staking genoemd) om je winsten te maximaliseren.

De inkomsten van de rente en bonus tokens bepalen het tarief of annual percentage yield (APY). Deze kan nog wel eens in real time veranderen, afhankelijk van vraag en aanbod van de diensten en activa.

Je kunt er ook voor kiezen voor DeFi Earn om bonussen te verdienen. OKEx heeft namelijk toegang tot derde partij DeFi protocollen.

Okex earn

OKEx referral

Ken je iemand die geïnteresseerd is in OKEx? Nodig ze dan uit met je OKEx invite code die beschikbaar is in je dashboard. Deze code vind je onder “More” –> “Referrals”. Bij elke vriend die zich aanmeldt met jouw OKEx invite code verdien je $15! Dit gebeurt wel alleen als jouw referral crypto koopt of stort op OKEx.

OKEx referral
Scroll naar top