MasterScout referral code

Bij Masterscout kun je jouw kennis van voetbal benutten door te investeren in virtuele aandelen van spelers. Vanaf slechts 50 cent kun je al een virtueel aandeel kopen, je eigen team samenstellen en tegen andere scouts spelen. Pak je analyses erbij, begin met scouten en investeer in de aandelen van spelers voordat iedereen jouw potentiële sterren ontdekt.

Daarnaast is er nog  Masterscout, THE GAME. Hierin stel je wekelijks een team op bestaande uit 5 spelers uit je selectie. Deze spelers kunnen gratis beschikbaar zijn of door jou zijn gekocht op de transfermarkt. Elke speler krijgt punten op basis van hun prestaties op het veld. De totale score van alle spelers in jouw team bepaalt jouw positie als scout in Masterscout, THE GAME. Aan het einde van elke maand verdelen we 500 FTB prijzengeld onder de top 10 van het klassement. Daarnaast wordt aan het einde van het seizoen de prijs uitgereikt aan de beste Masterscout, en krijgen de top 3 scouts van het seizoen een unieke prijs!

FTB is de interne valuta waarmee je kunt handelen in virtuele aandelen van spelers. 1 FTB staat gelijk aan 1 euro. Wil jij beginnen met Masterscout? Gebruik onze referral code ‘2B0ID3’ en start met 10 FTB na het openen van een account en het storten van 50 FTB!

Let op: Masterscout is bedoeld voor spelers van 18 jaar en ouder

MasterScout referral code
MasterScout referral code
Referral linkMasterScout
Referral code2B0ID3
Welkomstbonus10 FTB
Voorwaarden50 euro storten
Laatste update: 16 april 2024

Hoe start je bij Masterscout?

Meld je aan bij het MasterScout door het volgen van deze stappen:

  1. Ga naar masterscout.io of download de MasterScout app.
  2. Maak een account aan door je emailadres en wachtwoord in te vullen. Check hierbij of de referral code ingevuld staat met “2B0ID3“. 
  3. Verifieer je emailadres
  4. Stort minimaal €50 op het platform om je welkomstbonus te ontvangen.
Masterscout promo
Scroll naar boven