ICONOMI affiliate code

ICONOMI is een crypto investeringsplatform voor zowel bedrijven als voor beginnende investeerders. Het platform doorzoekt constant meerdere wereldwijde beurzen om voor elke transactie de best mogelijke prijs voor jou te vinden.

Bij ICONOMI zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je zelf jouw eigen risicoparameters ontwikkelen om ervoor te zorgen dat je verantwoordelijk belegd.

Als je nieuw bent in het investeren in de crypto, dan raden wij aan om de strategieën die door andere investeerders worden beheerd te gebruiken. Het ICONOMI-platform stelt je in namelijk in staat om andere investeerders te kopiëren en te volgen. De strategen zorgen voor de samenstelling van de portefeuille, herbalancering en houden je op de hoogte van de markt.

Het ICONOM is FCA-geregistreerd, wat een extra laag van vertrouwen en veiligheid biedt. Daarnaast maakt het platform gebruik van hot en cold storage, wat betekent dat activa zowel online als offline veilig worden opgeslagen. Bovendien zorgt ICONOMI ervoor dat de bezittingen van investeerders volledig gescheiden blijven van die van het bedrijf. De activa worden in bewaring op de balans gehouden, wat transparantie biedt.

Iconomi affiliate code
Iconomi affiliate code
Referral linkiconomi.com
Affiliate codeTd4VO
Laatste update: 13 juni 2024

Hoe meld je je aan bij ICONOMI?

Maak een ICONOMI account aan 5 stappen:

  1. Ga naar Iconomi.com of download de ICONOMI app
  2. Vul je naam en email in, vergeet niet de affiliate code in te vullen met ‘Td4VO’
  3. Verifieer je e-mailadres
  4. Verifieer je met jouw ID
  5. Start met het investeren in crypto met korting!
Iconomi platform
Scroll naar boven