Fairdesk referral ID

Fairdesk is een crypto exchange dat is opgericht in 2021 in Singapore. De Fairdesk exchange kwam tot stand nadat 6 voormalige Binance-werknemers en 3 voormalige software engineurs van Morgan Stanley samen kwamen om een nieuw platform op te richten. Fairdesk richt zich voornamelijk op de handel in crypto-derivaten met hefbomen tot 125x.

Om de veiligheid te waarborgen geeft de exchange aan al hun assets op te slaan in offline (cold) wallets, waarbij elke opname handmatig wordt verwerkt. Om de snelheid van transacties te realiseren beschikt Fairdesk over een efficiënte eigen match engine die tot 450.000 orders per seconde kan verwerken.

Naast de website Fairdesk.com is er ook een mobiele app beschikbaar genaamd ‘Fairdesk Go’. Deze is beschikbaar in meerdere talen. KYC is hierbij niet nodig.

Bij het aanmaken van een Fairdesk account wordt er bij registratie om een referral ID of VIP code gevraagd. Hier kun je: ‘Discount‘ invullen voor korting. In totaal kun een welkomstbonus krijgen van tussen de $100 en $100K. Dit is afhankelijk van hoeveel je stort en handelt op de Fairdesk exchange.

Fairdesk Referral ID
Fairdesk Referral ID
Referral linkFairdesk
VIP CcodeDiscount
WelkomstbonusTot 100K
VoorwaardenStort minimaal $2000
Laatste update: 30 september 2023

Hoe verzilver je de Fairdesk referral code?

Krijg tot 100K als welkomstbonus bij Fairdesk na het volgen van deze 3 stappen:

  1. Ga naar Fairdesk.com of download de Fairdesk Go app
  2. Vul de referral code in met “Discount” bij het registreren
  3. Stort 2K en handel 200K om je eerste $100 te ontvangen. Handel $450M om 100K te ontvangen!
FairDesk discount
Scroll naar boven