CoinTR Referral ID

CoinTR.pro is een van oorsprong Turks cryptocurrency platform opgericht in 2022. Bij CoinTR ligt de focus op het bieden van een veilige en stabiele handelservaring. Daarnaast biedt het diverse real-time data en handelstools. De exchange biedt een breed scala aan tools voor spothandel, futureshandel maar ook hoge APY earn producten.

De transactiekosten zijn voor een deel afhankelijk van de CoinTR Pro-tokens die je verhandelt en welke betalingsmethode je gebruikt. CoinTR Pro heeft een Maker Fee van 0,04%-0,2% en Taker Fee van 0,05%-0,2%.

CoinTR bestaat uit CoinTR.com en CoinTR.pro. 
CoinTR.com is erg gebruiksvriendelijk en er zijn alleen producten voor beginners zoals Spot trading. Op CoinTR.pro kun je meer uitgebreide producten vinden zoals futures trading en Earn producten. Je kunt dezelfde ID en wachtwoord gebruiken om in te loggen bij beide platformen.

Bij het aanmelden bij CoinTR wordt erom een referral ID gevraagd. Vul hier nu “2876LVab” om 10% van je stortingsbedrag terug te krijgen tot $2000!

CoinTR Pro Referral ID
CoinTR Referral ID
Referral linkCoinTR.pro
Referral ID2876LVab
Welkomstbonus2000 USDT futures trial fund
VoorwaardenKYC & Deposit
Laatste update: 16 april 2024

Hoe meld je je aan bij CoinTR?

Krijg een welkomstbonus bij CoinTR.Pro het volgen van deze stappen:

  1. Ga naar CoinTR.pro
  2. Als het goed is kom je nu op de uitnodigingspagina van CoinTR en staat de referral ID ingevuld met “2876LVab
  3. Vul je verdere gegevens in
  4. Verifieer je emailadres en verifieer jezelf KYC
  5. Als jij een eenmalige storting doet van 25 tot 50 USDT in de futures-account, ontvang jij een bonus van 25 USDT in futures. Let op dat er naast de bonus minstens 25 USDT aan storting in de futures-account moet staan wanneer jij een nieuwe positie opent met de bonus.

Hoe krijg je een bonus bij CoinTR?

CoinTR 30USDT promo

Bij CoinTR zijn er in 2024 twee campagnes actief!

Promotie 1: Win een bonus van 25 USDT tot 50 USDT bij storting

Als jij een eenmalige storting doet van 25 tot 50 USDT in de futures-account, ontvang jij een bonus van 25 USDT in futures. Let op dat er naast de bonus minstens 25 USDT aan storting in de futures-account moet staan wanneer jij een nieuwe positie opent met de bonus.

Wanneer jij een eenmalige storting doet van 50 tot 100 USDT in de futures-account, ontvang jij een bonus van 50 USDT. Zorg ervoor dat er naast de bonus minstens 50 USDT aan storting in de futures-account staat wanneer jij een nieuwe positie opent met de bonus.

Promotie 2: Win een bonus tot 2000 USDT bij storting

Wanneer jij een eenmalige storting doet van 100 tot 20.000 USDT in de futures-account, ontvang jij automatisch een bonus ter waarde van 10% van de storting voor één keer. Hoe meer jij in één keer stort, hoe groter de bonus die jij kunt krijgen!

FAQ CoinTR promo

Wat is de CoinTR referral code?

De CoinTR referral code is: 2876LVab

Hoeveel is de CoinTR referral code waard?

Krijg tot $2000 USDT terug gestort na aanmelding

Kan ik de CoinTR code achteraf invoeren?

Nee, na het aanmaken van je CoinTR account kun je niet meer de referral code invullen. Controleer daarom altijd goed of de code staat ingevuld met "2876LVab" als je je voor het eerst aanmeldt bij CoinTR.com of CoinTR.Pro.

Wat is het verschil tuseen CoinTR.pro en CoinTR.com

Op CoinTR.com zijn er alleen producten te vinden voor beginners zoals Spot trading. Op CoinTR.pro kun je meer complexere trading instrumenten vinden zoals futures trading en earn producten.

Scroll naar boven