CoinLoan Referral Code

CoinLoan is in 2017 gelanceerd als crypto-earnplatform waar je zowel crypto op kunt lenen als op uitlenen. Met dit platform kun je geld lenen voor zowel de korte als de lange termijn. De duur van de leningen varieert van 30 dagen tot 3 jaar. Toch raden wij het lenen van geld of crypto nooit aan. Wel kun je het platform gebruiken om geld uit te lenen.

De rente percentages op Coinloan zijn erg rendabel. Zo verdien je op de meeste cryptocurrency 5,2% en op stable coins zoals USDT en USDC pak je 10,3%. Dit percentage kun je verhogen door CoinLoan tokens (CLT) aan te houden.

Naast het lenen en uitlenen van cryptocurrency kun je ook verschillende crypto kopen, swappen en verkopen. CoinLoan heeft een aardige reputatie opgebouwd en het dekt zijn middelen door Lloyd’s $ 250 miljoen verzekering. Waar de activa gesteld wordt onder bewaring van BitGo net zoals bij NEXO.

CoinLoan heeft een referral programma waarbij je 0,2% van de referral’s transactiekosten kunt verdienen. Hiervan kun je weer maximaal de helft (50%) terug geven aan de referral. Wij hebben onze referral code zo ingesteld dat je jouw maximale transactie kosten terug krijgt (50%)!

Je hoeft geen referral code in te vullen bij aanmelden. Wel zul je jezelf moeten aanmelden via onze speciale promolink om 50% terug te krijgen.

coinloan referral code
Coinloan
Referral linkcoinloan.io
Referral CodeBNVUQF <-- Wordt toegepast in link
Welkomstbonus50% cashback
VoorwaardenAccount aanmaken via promolink
coinloan interest rates
Laatste update: 13 juni 2024

Hoe krijg je korting bij CoinLoan?

CoinLoan account aanmaken en cashback krijgen op je transactiekosten in 5 stappen:

  1. Ga naar Coinloan.io
  2. Vul je email en wachtwoord in
  3. Verifieer je emailadres
  4. Verifieer jezelf KYC
  5. Stort crypto op het platform om te verdienen en krijg cashback op je transactiekosten.
Coinloan referral

Sign up Bonus

6979

Top 3 exchanges🏆

30.020

6980
Bitvavo logo
6982
kucoin logo

Sign up Bonus

10

7500

Sign up Bonus

Scroll naar boven