BitMake referral code

Het BitMake-team werd opgericht in 2020 en heeft zijn hoofdkantoor in Dubai. Het merendeel van het team komt uit de financiële sector en vooraanstaande wereldwijde internetbedrijven. Ze hebben de visie om een eersteklas, alomvattend cryptocurrency-handelsplatform op te zetten. BitMake biedt momenteel diensten aan zoals Futures trading, spot trading en leningen, en bereikt gebruikers uit meer dan 30 landen en regio’s. Dankzij een investering van 50 miljoen USD van de koninklijke familie van Dubai, heeft de wereldwijde uitbreiding van BitMake een flinke boost gekregen. Eind 2023 heeft het platform meer dan 2,5 miljoen gebruikers over de hele wereld, met MSB-licenties in de VS en Canada en een DMCC-licentie in Dubai.

BitMake onderscheidt zich door zijn unieke technische structuur. Het platform biedt een laagdrempelige, geïntegreerde handelsrekening, waarmee het kapitaalefficiëntie verhoogt en gebruikers een breed scala aan cryptocurrency-investeringsmogelijkheden biedt.

Bij het aanmaken van een Bitmake account wordt er om een referral code gevraagd. Vul hier “AAAK6Q” in om te starten met een welkomstbonus!

Bitmake referral code
Bitmake referral code
Referral linkBitmake
Referral codeAAAK6Q
WelkomstbonusTot $1605
VoorwaardenCrypto storten en handelen
Laatste update: 13 juni 2024

Hoe krijg je een welkomstbonus bij BitMake?

Krijg tot $1605 na aanmelding bij Bitmake na het volgen van deze stappen:

  1. Ga naar Bitmake.com
  2. Registreer je met je email adres of mobiele nummer en vergeet de referral code niet in te vullen met “AAAK6Q“.
  3. Stort je eerste $200 aan USDT om $5 te ontvangen.
  4. Door het invullen van onze referral code wordt de $5 verdubbelt naar $10!
  5. Handel meer om tot $1605 te ontvangen!
Bitmake sign up bonus
Scroll naar boven