BitDelta Referral Code

BitDelta (Eerder Digital Financial Exchange (DIFX)) is een zogeheten cross-asset platform waarbij je meer dan 700 digitale assets kunt verhandelen. Alhoewel het voornamelijk op crypto focust kun je er ook forex, aandelen, grondstoffen en meer verhandelen. De verwachting is dat Bitdelta in de komende jaren nog verder zal groeien. . Het bedrijf streeft ernaar mensen, prime brokers en bedrijven met elkaar te verbinden en tegelijkertijd de echte betalingsproblemen

De Bitdelta.com exchange maakt gebruik van blockchaintechnologie, biedt een veilig betalingssysteem en heeft zijn eigen token (BDT). Het verhandelen van crypto doe je tegen transactiekosten van 0,15%. De maker en taker fee is op het moment van schrijven exact hetzelfde. Daarnaast heeft het de mogelijkheden tot “staking”

Bij het aanmaken van een BitDelta account wordt er om een “referral code” gevraagd. Hier kun je “ihad0y_R” invullen. Vervolgens kun je $500 trading tegoed verdienen na het uitvoeren van simpele taken!

Bitdelta Referral Code
BitDelta referral code
Referral linkBitdelta.com
Referral Codeihad0y_R
WelkomstbonusTot $500
VoorwaardenBonus taken uitvoeren
Laatste update: 22 mei 2024

Hoe krijg je $500 bij BitDelta?

BitDelta account aanmaken en een bonus tot $500 verdienen:

  1. Ga naar Bitdelta.com
  2. Vul je email en wachtwoord in en controleer of de referral code staat ingevuld met “ihad0y_R” (Krijg $10)
  3. Verifieer jouw identiteit & ontvang $20. Je moet jouw KYC-verificatie binnen 2 dagen na registratie op het platform voltooien. Als je dit niet binnen 2 dagen doet, wordt je gediskwalificeerd voor het ontvangen van beloningen.
  4. Stort binnen 7 dagen meer dan $1000 op je BitDelta rekening en verdien $50. Als je dit niet binnen 9 dagen na aanmelding doet, kom je niet in aanmerking voor beloningen voor deze taak.
  5. Begin met handelen om $ 420 te verdienen – Om in aanmerking te komen voor de deltapunten moeten gebruikers een maandelijkse transactie van USD 400.000 of meer uitvoeren binnen 30 dagen.
Bitdelta $500 sign up bonus
Scroll naar boven